Applesauce - 1,5 xic

tempo de preparo

Preparo

10 minutos
rendimento

Rendimento

1 porçoes
gramas por porção

Gramas por Porção

523 g
Applesauce - 1,5 xic

Ingredientes de: Applesauce - 1,5 xic (Limpar)

check uncheck 1,0 colher (chá) de Canela em pó
check uncheck 4,0 unidades médias de Maçã vermelha
* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Applesauce - 1,5 xic

Thoroughly wash your apples to remove any residues. Slice with an apple slicer or a knife. Place in large pyrex casserole dish with lid. Place in the microwave and cook for about 10 minutes. Apple should look wilted and soft. Place all the apples and the juice into a high powered blender, like a Blentec. The apples should not go above the liquid lines, or the mixture will overflow. Add in your cinnamon. Close the lid, and puree on high for about a minute (I used the whole juice button on my Blendtec). If you have a less powerful blender, or are using a food processor, this may take several minutes to get the creamy texture and to completely pulverize the peels.

Informações Nutricionais de Applesauce - 1,5 xic

Gramas por Porção: 523 g

  • Calorias 277,19 kcal
  • Carboidratos 73,89 g
  • Proteínas 1,45 g
  • Gorduras Totais 0,97 g
  • Gord. Saturadas 0,33 g
  • Gord. Trans 0,00 g
  • Fibras 13,89 g
  • Sódio 5,88 mg

Informações nutricionais oferecidas por Logo do Tecnonutri

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